Gå til indhold

Frise Fremtidens SygehuseTil Region Syddanmarks hjemmesideTil forsiden af Fremtidens sygehuse


Hjertepakker

Afdelingssygeplejerske Lilly Krogh og hendes kolleger er optaget af at skabe de bedste rammer for behandlingen af hjertesygdomme. Udgangspunktet er patientens situation.

 

Afdelingssygeplejerske Lilly KroghHjertemedicinsk afdeling på sygehuset i Vejle er altid frisk på at tage nye metoder i brug, hvis det kan gavne patienterne. Siden efteråret 2007 har man kunnet tilbyde patienter, der er under mistanke for åreforkalkning i hjertet, udredning i et pakkeforløb.

Pakkeforløbene dækker fra begrundet mistanke om hjertesygdom til udredning, diagnose og behandling. Planlægningen af undersøgelserne koordineres af en patientvejleder, som følger patienten hele vejen. På den måde undgår patienten unødig ventetid.

Undersøgelserne sker med udgangspunkt i den enkelte patients ønsker og behov. Sygehuset prioriterer derfor dialogen med patienten højt. Og patienten har altid en tid til næste undersøgelse med sig hjem.

- Det giver en fantastisk glæde og stolthed, når det lykkes. Ventetid giver usikkerhed. Vores patienter er tilfredse med de hurtige forløb. De skal ikke gå og vente og blive endnu mere nervøse, fortæller afdelingssygeplejerske Lilly Krogh.

I pakkeforløbene undersøges patienterne af en erfaren læge, som kan sende dem til de rette undersøgelser. Det giver en tidlig diagnose, og på den måde kan patienterne hurtigere få den rigtige behandling.

- Det er nødvendigt i højere grad at arbejde tværfagligt, og det kan vi godt lide. Det gode patientforløb er et fælles projekt for os alle her i afdelingen, understreger Lilly Krogh.

Hun glæder sig over de gode resultater, som hendes afdeling har skabt for patienterne igennem hjertepakkerne.


Siden er sidst opdateret 18-9-2020
Koncern Kommunikation

Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email:fremtidenssygehuse@rsyd.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00 | Tilgængelighedserklæring